Σχετικά με μας

Όταν ξεκινήσαμε το 1993 να φτιάξουμε αυτό το καφενείο είχαμε πίστη ότι παρά τα ρεύματα της εποχής θα μπορούσαμε να βασιστούμε στον ελληνικό καφέ, στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι και σε ένα περιβάλλον που είχε εκλείψει από την Ελλάδα (μία κίνηση που αργότερα έγινε σχολή στα καφέ της Ελλάδας). Μετά από πολλά χρόνια εμείς δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε απτόητοι να κάνουμε αυτό που κάναμε τόσο καιρό (αυτό σημαίνει είτε ότι βάλαμε μυαλό, είτε ότι χάσαμε και αυτό που είχαμε).

Ακόμα κι αν δεν ικανοποιηθήκατε κάποια φορά από τις υπηρεσίες μας, είτε γιατί κάναμε λάθος στην παραγγελία σας (το να παραγγέλνεις φραπέ και να σου έρχεται τόστ το βρίσκουμε αρκετά φυσικό), είτε γιατί η μουσική μας σας ξένισε (έχουμε κι εμείς αγαπημένα κομμάτια), είτε γιατί μας βρήκατε πολύ αργούς στο σέρβις (οι βιταμίνες μας τελειώνουν συχνά), εμείς είμαστε ικανοποιημένοι γιατί έχουμε αδυναμίες στις οποίες έχουμε αδυναμία.

Σε όλα αυτά τα χρόνια όμως ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε μεθόδους μαζικής παραγωγής για να γλυτώσουμε χρόνο, ούτε κρατούσαμε μαστίγιο για να γίνουμε γρηγορότεροι και πολύ περισσότερο δεν κάναμε τίποτα λιγότερο από αυτά που δηλώναμε ότι μπορούμε να κάνουμε!

Καφενείο Η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ Απ. Παύλου 22 στο Τούρκικο Προξενείο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τηλ.: +30 2310 248188